Charytatywna sprzedaż kalendarzy klubowych na 2012 rok
stotinka
Napisano 23.01.2012 - 10:10
Proponuję jeszcze jedną akcję charytatywną, z której dochód zostanie przeznaczony na ten sam cel co dochód ze sprzedaży długopisów, czyli na leczenie 17 miesięcznego malucha jednego z użytkowników forum mondeo, który uległ oparzeniom 3 stopnia około 25% ciała.
Na licytację wystawiam 2szt kalendarzy klubowych na 2012 rok, jest to jedyna okazja do nabycia kalendarza dla tych którzy jeszcze go nie mają.
Licytacja trwa od dziś do końca stycznia i wygrywają ją 2 osoby, które zobowiążą się zapłacić najwyższą cenę za kalendarz.
Konto do wpłaty zostanie przekazane wygrywającym licytacje po jej zakończeniu.
Startujemy od 20zł, kto da więcej?
Na licytację wystawiam 2szt kalendarzy klubowych na 2012 rok, jest to jedyna okazja do nabycia kalendarza dla tych którzy jeszcze go nie mają.
Licytacja trwa od dziś do końca stycznia i wygrywają ją 2 osoby, które zobowiążą się zapłacić najwyższą cenę za kalendarz.
Konto do wpłaty zostanie przekazane wygrywającym licytacje po jej zakończeniu.
Startujemy od 20zł, kto da więcej?
miankowy
Napisano 30.01.2012 - 11:07
Brawo, piękny gest....
ja niestety przespałem temat kalendarzy i po prostu chcę mój zatrzymać - oczywiście jeśli go wylicytuję
no to startujemy od początku:
jeden licytujemy od 0
drugi od 100
no to kto do więcej???
cel szczytny więc się nie ociągajcie
ostatni moment aby stać się posiadaczem kalendarza w tej wyjątkowej aukcji - możemy pomóc dzieciakowi
no co??? nikt nie chce się chwalić klubowym kalendarzem???
ja niestety przespałem temat kalendarzy i po prostu chcę mój zatrzymać - oczywiście jeśli go wylicytuję
no to startujemy od początku:
jeden licytujemy od 0
drugi od 100
no to kto do więcej???
cel szczytny więc się nie ociągajcie
ostatni moment aby stać się posiadaczem kalendarza w tej wyjątkowej aukcji - możemy pomóc dzieciakowi
no co??? nikt nie chce się chwalić klubowym kalendarzem???

Pomoc
Temat jest zamknięty